This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to General Development
Author Message
tucsonalama
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Jul 29, 2004
Posts: 5

I just grabbed then new Eclipse 3.2 (with callisto) and myEclipse 5.0 and I can get no Web 2.0 functionality. Most obvious is the missing address bar in the browser. I have been searching the forum and can find no information, so if this is a duplicate, my apologies.

Here are the errors I am getting:

org.eclipse.swt.SWTException: Failed to execute runnable (java.lang.NullPointerException)
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3374)
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3297)
at org.eclipse.swt.widgets.Synchronizer.runAsyncMessages(Synchronizer.java:126)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runAsyncMessages(Display.java:3325)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:2971)
at org.eclipse.jface.window.Window.runEventLoop(Window.java:820)
at org.eclipse.jface.window.Window.open(Window.java:796)
at org.eclipse.jface.dialogs.MessageDialog.openQuestion(MessageDialog.java:371)
at org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage$15.run(WorkbenchPage.java:4650)
at org.eclipse.swt.widgets.RunnableLock.run(RunnableLock.java:35)
at org.eclipse.swt.widgets.Synchronizer.runAsyncMessages(Synchronizer.java:123)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runAsyncMessages(Display.java:3325)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:2971)...
Caused by: java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.ui.internal.menus.LegacyActionPersistence.convertActionToHandler(LegacyActionPersistence.java:530)
at org.eclipse.ui.internal.menus.LegacyActionPersistence.readActions(LegacyActionPersistence.java:908)
at org.eclipse.ui.internal.menus.LegacyActionPersistence.readActionsAndMenus(LegacyActionPersistence.java:974)
at org.eclipse.ui.internal.menus.LegacyActionPersistence.readActionSets(LegacyActionPersistence.java:1052)
at org.eclipse.ui.internal.menus.LegacyActionPersistence.read(LegacyActionPersistence.java:838)
at org.eclipse.ui.internal.services.RegistryPersistence$3.run(RegistryPersistence.java:598)
at org.eclipse.swt.widgets.RunnableLock.run(RunnableLock.java:35)
at org.eclipse.swt.widgets.Synchronizer.runAsyncMessages(Synchronizer.java:123)
... 76 more
AND

java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/swt/browser/MozillaCloseWindowListener
at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
at java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Unknown Source)
at java.lang.Class.getConstructor0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)

*** Date: Thu Jul 13 11:16:03 EDT 2006

*** Platform Details:

*** System properties:
awt.toolkit=sun.awt.windows.WToolkit
eclipse.buildId=M20060629-1905
eclipse.commands=-os
win32
-ws
win32
-arch
x86
-launcher
C:\eclipse_callisto\eclipse.exe
-name
Eclipse
-showsplash
600
-exitdata
12b4_78
-vm
C:\WINNT\system32\javaw.exe
eclipse.ee.install.verify=false
eclipse.product=org.eclipse.platform.ide
eclipse.startTime=1152802987937
eclipse.vm=C:\WINNT\system32\javaw.exe
eclipse.vmargs=-Duser.language=en
-Xms128M
-Xmx512M
-XX:PermSize=64M
-XX:MaxPermSize=128M
-Dosgi.splashLocation=C:\Program Files\MyEclipse 5.0M2\eclipse\MyEclipseSplash.bmp
-jar
C:\eclipse_callisto\startup.jar
eof=eof
file.encoding=Cp1252
file.encoding.pkg=sun.io
file.separator=\
http.nonProxyHosts=localhost
http.proxyHost=webmon
http.proxyPort=80
http.proxySet=true
https.nonProxyHosts=localhost
https.proxyHost=webmon
https.proxyPort=80
https.proxySet=true
java.awt.graphicsenv=sun.awt.Win32GraphicsEnvironment
java.awt.printerjob=sun.awt.windows.WPrinterJob
java.class.path=C:\eclipse_callisto\startup.jar
java.class.version=49.0
java.endorsed.dirs=C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\lib\endorsed
java.ext.dirs=C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\lib\ext
java.home=C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06
java.io.tmpdir=C:\DOCUME~1\Bauerd\LOCALS~1\Temp\
java.library.path=C:\WINNT\system32;.;C:\WINNT\system32;C:\WINNT;C:\WINNT\system32;C:\WINNT;C:\WINNT\System32\Wbem;C:\Program Files\Common Files\Adaptec Shared\System;C:\WINNT\system32\nls;C:\WINNT\system32\nls\ENGLISH;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;C:\JDKs\jdk1.5.0_06\bin;C:\Java\ant\apache-ant-1.6.5\bin;C:\Java\maven\maven-2.0.3\bin;W:.;Z:.;Y:.;X:.
java.runtime.name=Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition
java.runtime.version=1.5.0_06-b05
java.specification.name=Java Platform API Specification
java.specification.vendor=Sun Microsystems Inc.
java.specification.version=1.5
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
java.vendor.url=http://java.sun.com/
java.vendor.url.bug=http://java.sun.com/cgi-bin/bugreport.cgi
java.version=1.5.0_06
java.vm.info=mixed mode, sharing
java.vm.name=Java HotSpot(TM) Client VM
java.vm.specification.name=Java Virtual Machine Specification
java.vm.specification.vendor=Sun Microsystems Inc.
java.vm.specification.version=1.0
java.vm.vendor=Sun Microsystems Inc.
java.vm.version=1.5.0_06-b05
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-greg
Moderator
Moderator


Joined: Mar 31, 2004
Posts: 1610

Try restarting with a "-clean". That will restore the Web 2.0 Functionality plus all of the other enhancements to AJAX tools in 5.0M2.

_________________
Greg
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
tucsonalama
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Jul 29, 2004
Posts: 5

That did it! Thanks for the help. Not sure why I didn't think to try that.

_________________
tucsonalama
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
® 2014 - Genuitec, LLC.