Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
kapa



Joined: Mar 24, 2006
Posts: 4

Details tag displays the following message
Internal Error
org.eclipse.core.internal.localstore.HistoryStore2.<init>(Lorg/eclipse/core/internal/resources/Workspace;Lorg/eclipse/core/runtime/IPath;I)V


This occurs when swithing workspace. This happended after installing Eclipse Version: 3.2.0
Build id: M20060629-1905
and MyEclipse 5.0M2
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-scott
Moderator
Moderator


Joined: May 06, 2003
Posts: 6760

The issue is likely that the Eclipse plugin cache got stale as it sometimes
does not cleanly rebuild after updates. To rectify the problem you'll need
to restart Eclipse with the -clean flag one time: eclipse.exe -clean

_________________
--Scott
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kapa



Joined: Mar 24, 2006
Posts: 4

Hi Scott,

I tried what you suggested but the problem persists. I get the same error when I close Eclipse.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-rkalla
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 06, 2004
Posts: 23817

How exactly did you install Eclipse 3.2? Was it unzipped to a new directory, or ontop of your old Eclipse install? Please note that this error points to a corrupt Eclipse install as your are seeing API exceptions.

_________________
Riyad
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kapa



Joined: Mar 24, 2006
Posts: 4

I installed Eclipse 3.2 in the same directory that 3.1 was installed. Should I re-installed in another directory?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-rkalla
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 06, 2004
Posts: 23817

Quote:

I installed Eclipse 3.2 in the same directory that 3.1 was installed. Should I re-installed in another directory?

Ahh, yes definately.

_________________
Riyad
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kapa



Joined: Mar 24, 2006
Posts: 4

I did rename my eclipse directory, uninstalled MyEclipse, then unzipped Eclipse into c:\eclipse and re-installed MyEclipse; and all is well.

Thanks for the help
KAPA
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
dushmanta_kiit



Joined: Jul 18, 2008
Posts: 4

just search in net the log error
 
 View user's profile Send private message Send e-mail  
Reply with quote Back to top
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
® 2014 - Genuitec, LLC.