MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
rene.guenther
Post subject: Compile Errors not showing up in package explorer  PostPosted: Jun 03, 2009 - 10:34 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Oct 26, 2008
Posts: 11

I got errors in some java files. Normally they show up in the package explorer and in the section "problems". After switching my %JAVA_HOME% to from a java 5 to a java 6 directory I can't see the errors any more, only if I open up the file. It happened to me before and it "fixed itself" after some time. What could be the reason for that behaviour?

Thanks and cheers
René

PS: related Screenshot: https://www.flowexpense.com/flowexpense/images/Unbenannt.jpg
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
rene.guenther
Post subject:   PostPosted: Jun 03, 2009 - 11:16 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Oct 26, 2008
Posts: 11

That helped me:
http://stackoverflow.com/questions/225167/in-eclipse-what-can-cause-package-explorer-red-x-error-icon-when-all-java-source/225197#225197

"Sometimes doing a 'rebuild' or 'clean-build' doesn't work, the files don't actually get built (one has to presume that eclipse thinks the files it has are up to date) and when this happens I usually open up the java build path and just move one of my dependencies down/up the pecking order. This forces eclipse to do a rebuild of everything and it always seems to work."

cheers
rene
[/url]
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits