This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Java EE Development (EJB, JSP, Struts, XDoclet, etc.)
Author Message
peclements
Registered Member
Registered Member


Joined: Oct 17, 2005
Posts: 6

Hi,

I have just installed MyEclipse 9 (Build Id - 9.1-20110701) running on Mac OS X (10.7.1)
and have started to do your Restful Web Services Demo and as I start to run the MyEclipse Server Application I get the error

SEVERE: Error loading WebappClassLoader
delegate: false
repositories:
/WEB-INF/classes/
----------> Parent Classloader:
org.apache.catalina.loader.StandardClassLoader@62facf0b
com.sun.jersey.spi.container.servlet.ServletContainer
java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.jersey.spi.container.servlet.ServletContainer
at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1358)

Any pointers would be appreciated, log and project are attached.

Clemo
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-swapna



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2736

peclements,

Sorry that you are seeing this issue with MyEclipse.

Can you answer some more questions for us to understand the issue better ?

1) Are you running the application on MyEclipse Tomcat ? Are you running Groovy on the server ?

2) Can you recheck if you have included the “jersey-server.jar“ in the classpath and under web-inf/lib ?

3) Also take a look at this thread which discusses the same issue :
http://www.myeclipseide.com/PNphpBB2-printview-t-26453-start-0.html

4) Clear the contents of the .log file which is located at <workspace dir>/.metadata/.log , replicate the issue and copy paste the entire contents of the .log file here for us to investigate it further.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
peclements
Registered Member
Registered Member


Joined: Oct 17, 2005
Posts: 6

Hi,

Sorted by recreating the project and selecting the jersey-server.jar (not shown on the myeclipseide tutorial I followed) and it all works :)

Thanks

Clemo
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-swapna



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2736

peclements,

Glad that it is working.
Do let us know if you have any other issues.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
® 2014 - Genuitec, LLC.