MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Feature Requests
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
xcskiier
Post subject: MyEclipse Blue/Bling work with WAS Community Edition V3.0?  PostPosted: Jan 08, 2012 - 07:27 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 08, 2012
Posts: 2

Will MyEclipse Blue or Bling work with WebSphere Application Server Community Edition V3.0?
I need to simulate for self-learning purposes a WAS development environment and am hoping a licensed version of MyEclipse Bling and WAS CC V3.0 would do the trick. Is this possible?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Support-Brian
Post subject:   PostPosted: Jan 09, 2012 - 11:55 AM
Moderator
Moderator


Joined: Aug 21, 2004
Posts: 2666

xcskiier,

We don't have support for Community edition 3.0 yet. You can find support for Community edition 2.x in MyEclipse (currently not available in Blue). We will be adding support for WAS CE 3, but this is a few months out, to be available only in ME 10.5 or 11.

Instead of the community edition, you could try using the developer editions of both WAS 6.1 and 7 which are available free and can be used easily for your testing purposes.

_________________
Brian
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits