MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
aaamos
Post subject: javaw trying to connect to sun when loading jsp  PostPosted: Apr 22, 2005 - 10:35 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Apr 12, 2005
Posts: 30

Hi all,

Does anyone know whether it's possible to stop the IDE from automatically trying to connect to sun every time you open up a jsp page that contains <%@ taglib uri=" (etc.) lines? Seems very annoying to me - call me a security freak, but I hate anything going through my firewall that doesn't absolutely have to go through, so I generally disallow that connection for local development. And while it's being blocked, the whole IDE won't react for over 30 seconds... anyone know of a workaround, or do I have to let it go through to avoid that delay?

Cheers,

Amos
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-rkalla
Post subject:   PostPosted: Apr 22, 2005 - 03:11 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 06, 2004
Posts: 23818

Amos,
You can add the entry (DTD/SChema) to the XML Catalog (under Window > Prefs > MYEclipse > Editors > XML Editor > XML Catalog) under the User Entries, the editor can then look the resource up there in stead. Keep in mind that your URI will need to point to a local copy of the file in the form of a URL, like: file://blahblah

You can get this path quickly by putting the file on your hard drive somewhere, then trying to open it using your browser, then copy paste the URL the browser built intot he box.

_________________
Riyad
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits