MyEclipse: Hijack symbol is not coming up on hijacked files

archimca - Mar 08, 2012 - 01:58 PM
Post subject: Hijack symbol is not coming up on hijacked files
Hi
I have MyEclipse8.6 version, I have two view on my system. Both view were fine but suddenly I have deleted .copyarea.db file from one view and that's how that view got messed up so i updated my second view and started working on that. everything is working fine except that it's not displaying the red circle with cross on it on hijacked files in myeclipse jave enterprise perspective. In the absence of that symbol it's hard to findout which file is hijacked and which one is not.
Any suggestion will be much appreciated. As i imported the file in workspace twice did building/clean build several time.s

....Archimca
support-swapna - Mar 09, 2012 - 06:25 AM
Post subject:
Archimca,

Sorry that you are seeing this issue.

Can you answer some more questions ?

1) Which source control tool are you using ? Is it Clear Case ?

2) Can you switch to a new workspace and check if the issue persists? Please paste the contents of the .log file which is located at <workspace dir>/.metadata/.log for us.

3) Please take a look at these related links :
http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21305088
http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21392432

I suggest you cross post to the related source control forums for better support.

Hope this helps.
All times are GMT - 6 Hours
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits