MyEclipse: GlassFish V3.1.2 Configure Problem

gto168 - May 09, 2012 - 02:46 PM
Post subject: GlassFish V3.1.2 Configure Problem
Hello everybody, I want to project runs by GlassFish V3.1.2 . When I will configure server with GlassFish V3.1.2 ,but Myeclipse can't "Apply"

Image
Please ,How can I do ?

MyEclipse 10.1
GlassFish V3.1.2
support-swapna - May 10, 2012 - 06:29 AM
Post subject:
gto168,

Sorry that you are seeing this issue.

Can you please recheck the path for the domain directory? If the path is incorrect the apply button greys out.

Attached is the screenshot for the GlassFish connector for your reference.
gto168 - May 13, 2012 - 08:59 AM
Post subject:
Thinks! ,I can apply GlassFish now, but when I start to run glassfish , it will be exception ..... How can I do ?


Launching GlassFish on Felix platform
Exception in thread "main" java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
at com.sun.enterprise.glassfish.bootstrap.GlassFishMain.main(GlassFishMain.java:97)
at com.sun.enterprise.glassfish.bootstrap.ASMain.main(ASMain.java:55)
Caused by: org.jvnet.hk2.component.ComponentException: Failed to create a habitat

at com.sun.enterprise.module.common_impl.AbstractModulesRegistryImpl.createHabitat(AbstractModulesRegistryImpl.java:169)
at com.sun.enterprise.module.bootstrap.Main.createHabitat(Main.java:459)
at org.jvnet.hk2.osgiadapter.HK2Main.createHabitat(HK2Main.java:96)

at com.sun.enterprise.glassfish.bootstrap.osgi.EmbeddedOSGiGlassFishRuntime.newGlassFish(EmbeddedOSGiGlassFishRuntime.java:89)
at com.sun.enterprise.glassfish.bootstrap.GlassFishMain$Launcher.launch(GlassFishMain.java:113)
... 6 more
Caused by: java.lang.NullPointerException
at com.sun.hk2.component.ExistingSingletonInhabitant.<init>(ExistingSingletonInhabitant.java:57)
at org.glassfish.config.support.DomainXml.decorate(DomainXml.java:148)
at org.glassfish.config.support.DomainXml.run(DomainXml.java:142)
at com.sun.enterprise.module.common_impl.AbstractModulesRegistryImpl.populateConfig(AbstractModulesRegistryImpl.java:176)
at com.sun.enterprise.module.common_impl.AbstractModulesRegistryImpl.createHabitat(AbstractModulesRegistryImpl.java:158)
... 10 more
Completed shutdown of GlassFish runtime
support-swapna - May 14, 2012 - 06:04 AM
Post subject:
gto168 ,

Please check your server configuration in MyEclipse. The server name has to be by default "server". If it has changed, please reset that field to "server" and try again.

It's possible that you've created more server instances with glassfish (I haven't tried to do this), in which case, you may have the server name wrong in the configuration.

Please let us know if this works for you.
All times are GMT - 6 Hours
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits