MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Off Topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
NeilA@RND
Post subject: MyEclipse7.1 Subscriptions issue.  PostPosted: Jun 19, 2009 - 08:02 AM



Joined: Jun 19, 2009
Posts: 1

Hi all.
I am using MyEclipse7.1 and have reached the end of my trial period. The company I work for has bought licenses for all developers using MyEclipse7.1.

The problem is when I enter the Subscriber Id and Subscription Code it works but when I restart MyEclipse I am asked to re-enter the above...

I have performed the above operation multiple times as both a normal user and as administrator but with the same result.

Please advise as to fix this issue.
OS is Vista Home Premium.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-scott
Post subject: RE: MyEclipse7.1 Subscriptions issue.  PostPosted: Jun 19, 2009 - 04:11 PM
Moderator
Moderator


Joined: May 06, 2003
Posts: 6761

Neal,

The issue could be a write permission on the .myeclipse.properties file where your subscription information is retained. Here's a link to a workaround that will likely resolve the issue for you: http://myeclipseide.com/PNphpBB2-viewtopic-t-11695.html

_________________
--Scott
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits