MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Java EE Development (EJB, JSP, Struts, XDoclet, etc.)
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
clairesimpson
Post subject: Problem Adding Plugin  PostPosted: Apr 13, 2011 - 08:38 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Sep 04, 2009
Posts: 8

Hi

I am trying to add an IceFaces 2 plugin to myEclipse Blue 9. I have downloaded the plugin and have followed these steps

1. Open MyEclipse IDE, from menu options click on Help > MyEclipse Configuration Center
2. Go to Software tab, click on [add site]
3. This will open a window, click on add from archived site, choose the downloaded .zip folder
4. Expand the ICEFaces plugin till the child node under Personal Sites

When I get to this point I always get "No repository found ar jar:file....." under the plugin

Could you please help?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject: RE: Problem Adding Plugin  PostPosted: Apr 13, 2011 - 11:36 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

clairesimpson,

I am afraid, we currently do not provide support for IceFaces 2 on ME Blue 9.0. The current version supported is 1.8.1. We would provide IceFaces 2 support in the next MyEclipse release. I think the reason you see the issue could be because of incompatibility. Could you please point me to archived zip download weblink? This would help me research this further.

Best.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
cparsons
Post subject: RE: Problem Adding Plugin  PostPosted: Apr 27, 2011 - 05:12 PM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Jul 17, 2003
Posts: 85

support-joy wrote:
clairesimpson,

I am afraid, we currently do not provide support for IceFaces 2 on ME Blue 9.0. The current version supported is 1.8.1. We would provide IceFaces 2 support in the next MyEclipse release. I think the reason you see the issue could be because of incompatibility. Could you please point me to archived zip download weblink? This would help me research this further.

Best.
I am also interested in using ICEFaces 2.0 with ME ?

If you haven't got the link yet I found it here - http://www.icefaces.org/main/downloads/

I can send you the ZIP if you want


Regards

Chris
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject: RE: Problem Adding Plugin  PostPosted: Apr 28, 2011 - 08:48 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

Chris,

I have raised an enhancement request to provide support for IceFaces 2.0. There is a proposal to provide the support in ME 10.0. I am afraid, I do not have the timelines yet for ME 10.0.

Best

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits