MyEclipse Forums
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
phanirajivpeddi
Post subject: How to run profiles within POM in MyEclipse  PostPosted: Apr 22, 2010 - 08:15 PM



Joined: Apr 22, 2010
Posts: 1

Hi,

I m trying to run a profile created in my POM

<profile>
<id>generate</id>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>axistools-maven-plugin</artifactId>
<version>1.3</version>
<configuration>
<sourceDirectory>src/main/resources</sourceDirectory>
<outputDirectory>src/main/java</outputDirectory>
<serverSide>false</serverSide>
<testCases>false</testCases>
</configuration>
<executions>
<execution>
<goals>
<goal>wsdl2java</goal>
</goals>
</execution>
</executions>
</plugin>

</plugins>

</build>
</profile>

How do I run my profile?

I see an option on IntelliJ with the new profile ID created. Is there a place in Eclipse IDE where I can run this one or do I have to run it from the command line only?

Please let me know.

Thanks,
Phani
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
deeeed
Post subject: RE: How to run profiles within POM in MyEclipse  PostPosted: May 04, 2011 - 02:08 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Dec 22, 2006
Posts: 6

Did you find out how to do it?
I have the exact same issue, I can run my profile through the command line but not via myeclipse.
I added my profile into my project preferences into the Maven4Myeclipse config.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject: RE: How to run profiles within POM in MyEclipse  PostPosted: May 05, 2011 - 10:06 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2489

deeeed,

Here are some threads which discuss this issue in Eclipse. Please work on the same lines in MyEclipse:

http://maven.40175.n5.nabble.com/Activating-Maven-Profiles-inside-Eclipse-using-m2Eclipse-td134139.html
http://maven.apache.org/pom.html#Activation

Let me know how this works for you.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
trant
Post subject: Re: RE: How to run profiles within POM in MyEclipse  PostPosted: May 06, 2011 - 03:40 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Mar 14, 2007
Posts: 46

support-swapna wrote:
deeeed,

Here are some threads which discuss this issue in Eclipse. Please work on the same lines in MyEclipse:

http://maven.40175.n5.nabble.com/Activating-Maven-Profiles-inside-Eclipse-using-m2Eclipse-td134139.html
http://maven.apache.org/pom.html#Activation

Let me know how this works for you.


i tried this but it doesn't work.

In my pom.xml I have specified a profiles section:

Code:

  <profiles>
    <profile>   
      <id>dev</id>
      <activation>
        <activeByDefault/>
      </activation>
      <properties>
        <env>dev</env>
        <weblogic.host.name>localhost</weblogic.host.name>
        <weblogic.port>7001</weblogic.port>
        <weblogic.protocol>http</weblogic.protocol>
        <weblogic.user>weblogic</weblogic.user>
        <weblogic.password>weblogic</weblogic.password>
        <weblogic.target>base_domain</weblogic.target>       
      </properties>
    </profile>
  </profiles>


Then I right-click my pom.xml, choose Run as, run configurations and then I see there is a goals textbox and a profiles textbox. in profiles i simply type "dev"

However I get this error when I hit Apply and then Run:

Quote:

[WARNING] The requested profile "dev" could not be activated because it does not exist.


What did I do wrong?[/code]
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
trant
Post subject:   PostPosted: May 09, 2011 - 07:12 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Mar 14, 2007
Posts: 46

Ok I got it working now - all is well!
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: May 10, 2011 - 06:32 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2489

trant,

Glad that it is working.
Do let us know if you have any other issues.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits