MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Off Topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
support-swapna
Post subject:   PostPosted: Apr 11, 2012 - 01:18 PM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2491

Nagendra,

Sorry that you are running into these issues. I have escalated it to a dev team member. They will get back to you.

In the meantime, can you check if there is no other instance of WAS or any other server running at the port ?

netstat (with -b param ) should tell you the ports being used and the exe that started listening on it.

If you can, please shutdown the WAS from admin console, restart your system and check if you still see the issue.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-tony
Post subject:   PostPosted: Apr 16, 2012 - 10:48 AM



Joined: Mar 09, 2011
Posts: 916

Nagendra,

We've been unable to replicate your problems so I wonder if we have a complete picture of the issues you're seeing. I'm assuming that you are now running MyEclipse Blue Edition 10.1. If this is not the case, please let us know.

Please reset the WebSphere 7 server connector to defaults and then try configuring it just by setting the install folder and then loading profiles. Don't add anything and then check to see if the server starts from MyEclipse. If not, attach the errors that you see now.

Also, please post the installation details (using your 10.1 installation) from MyEclipse->Installation Summary->Installation Details.

_________________
Tony
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits