MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to General Development
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
RainerNerb
Post subject: Unable to enter URL in Ajax Web Browser  PostPosted: Nov 11, 2011 - 04:41 PM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Oct 12, 2005
Posts: 1

Hi,

I'm running MyEclipse 10 (64bit) on CentOS 5.7 (64bit). No matter what URL I enter, the browser keeps telling me "URI is malformed. Please re-enter valid URL."
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-tony
Post subject:   PostPosted: Nov 14, 2011 - 08:05 AM



Joined: Mar 09, 2011
Posts: 916

Rainer,

Sorry that you are seeing this issue. I've replicated it on another Linux system and have raised a problem report for it.

At this time, there is no workaround but we hope to fix this quickly.

_________________
Tony
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
brendank
Post subject:   PostPosted: May 12, 2012 - 07:36 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jul 09, 2010
Posts: 1

Hi,

support-tony wrote:
Rainer,

Sorry that you are seeing this issue. I've replicated it on another Linux system and have raised a problem report for it.

At this time, there is no workaround but we hope to fix this quickly.


Still no solution/workaround for this issue? Same issue with MyEclipse 10.1 on Ubuntu 12.04 64bit.

Thanks,
Brendan
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Support-Brian
Post subject:   PostPosted: May 14, 2012 - 06:39 AM
Moderator
Moderator


Joined: Aug 21, 2004
Posts: 2584

Brendan,

I'm afraid this problem is specific to Linux 64 but works on Linux 32. Technically we need shift to a different version of XULRunner but we cannot do that only for Linux 64, we need to do it across the code base leading to significant risk as it isn't a simple replacement.

We do have this targeted for MyEclipse 11 - our experiments have shown that the newer version of XULRunner will fix the problem. Until then, the only workaround I can suggest is to use a 32bit install of MyEclipse for the Ajax browser.

Sorry for the inconvenience caused.

_________________
Brian
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits