MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
DevAlternatives
Post subject: Could not create Java virtual machine error with JBoss 7.x  PostPosted: May 18, 2012 - 05:31 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Mar 08, 2012
Posts: 34

Hello,

I am getting the error when I try to start a JBoss AS 7.1.1 Server from MyEclipse, it shows a popup with the message in the subject of the topic and then in the console i can read Unrecognized option: -JBoss

Also the deployment doesn't seem to work when it is "Exploded Archive", the deployment scanner throws an error in the log:

10:24:02,957 ERROR [org.jboss.as.server.deployment.scanner] (DeploymentScanner-
threads - 1) JBAS015010: The deployment scanner found a directory named WEB-INF
that was not inside a directory whose name ends with .ear, .jar, .rar, .sar or .
war. This is likely the result of unzipping an archive directly inside the \jboss-as-7.1.1.Final\jboss-as-7.1.1.Final\standalone\deployments directory, which is a user error. The WEB-INF directory will not be scanned for deployments, but it is possible that the scanner mayfind other files from the unzipped archive and attempt to deploy them, leading to errors.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: May 21, 2012 - 08:16 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2489

DevAlternatives,

Sorry that you are seeing this issue. I could not replicate the issue at my end. I have tried starting the JBoss 7.1.1 on MyEclipse 10.1 and I could also deploy a simple project to it.

1. Can you please share the installation details from MyEclipse > Installation Summary > Installation Details? Paste them here for us.

2. Please attach a screenshot of your JBoss server connector. Also make sure the JDK (Window> Preferences > MyEclipse > Servers> JBoss > JBoss 7.x > JDK )is pointed to Sun JDK in the JBoss Connector.

3. Can you clarify if the JBoss 7.1.1 is starting fine outside of MyEclipse ?

4. Please check the deployment for a simple project. Go to MyEclipse > Examples on -Demand > SimpleJSPExample. Install it to your workspace and check if it can be deployed fine.

Let us know how it works for you.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
DevAlternatives
Post subject:   PostPosted: May 21, 2012 - 07:45 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Mar 08, 2012
Posts: 34

Hi!

Apparently it has to do with the Server Name in the JBoss Connector, if you speficy it it gets added as a parameter for the JVM.

Thanks
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: May 22, 2012 - 06:49 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2489

DevAlternatives,

Glad that you got it working.
Do let us know if you see any issues.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits