MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
mani_1983
Post subject: EAR Deployment Failed or Stuck up in the middle  PostPosted: May 22, 2012 - 08:14 AM



Joined: May 17, 2012
Posts: 3

Hi ,
Most of the time our EAR deployment failed or stuck up in the middle. We dont know what is reason. In the deployment popup when it was trying to do the cleanup and start the installtion of the ear the popup is automatically closed and the deployment is stopped in the middle. Attached the deployment Log for your reference.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MyEclipse: deploy START packaged project: ClaimsInquiry_ear server: websphere7Server#AppSrv03 time: Tue May 22 12:21:39 GMT+05:30 2012
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ADMA5016I: Installation of ClaimsInquiry_ear started.
ADMA5058I: Application and module versions are validated with versions of deployment targets.
ADMA5005I: The application ClaimsInquiry_ear is configured in the WebSphere Application Server repository.
ADMA5053I: The library references for the installed optional package are created.
ADMA5005I: The application ClaimsInquiry_ear is configured in the WebSphere Application Server repository.
ADMA5001I: The application binaries are saved in C:\IBM\WebSphere\AppServer\profiles\AppSrv03\wstemp7735177bc\workspace\cells\CDC2-DTP146021Node03Cell\applications\ClaimsInquiry_ear.ear\ClaimsInquiry_ear.ear
ADMA5005I: The application ClaimsInquiry_ear is configured in the WebSphere Application Server repository.
SECJ0400I: Successfully updated the application ClaimsInquiry_ear with the appContextIDForSecurity information.
ADMA5005I: The application ClaimsInquiry_ear is configured in the WebSphere Application Server repository.
CWSAD0040I: The application ClaimsInquiry_ear is configured in the Application Server repository.
ADMA5113I: Activation plan created successfully.
ADMA5011I: The cleanup of the temp directory for application ClaimsInquiry_ear is complete.
com.genuitec.eclipse.blue.websphere.admin.DeploymentException: Deployment failed. Please check your server log for more details.
at com.genuitec.eclipse.blue.websphere.admin.AbstractWebsphereAdmin.doAdminTask(AbstractWebsphereAdmin.java:137)
at com.genuitec.eclipse.blue.websphere.admin.WebsphereAdmin.deployApplication(WebsphereAdmin.java:118)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
at com.genuitec.eclipse.blue.websphere.admin.WebsphereAdminFactory$PassThroughProxyHandler.invoke(WebsphereAdminFactory.java:100)
at $Proxy9.deployApplication(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.blue.websphere.deploy.JMXDeploymentStrategy.deploy(JMXDeploymentStrategy.java:268)
at com.genuitec.eclipse.blue.websphere.WebsphereServer.afterDeployment(WebsphereServer.java:449)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.Deployment.?(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.Deployment.deploy(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.jobs.C.?(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.jobs.C.run(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MyEclipse: deploy END project: ClaimsInquiry_ear server: websphere7Server#AppSrv03 time: Tue May 22 12:32:28 GMT+05:30 2012
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: May 22, 2012 - 10:08 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2499

mani_1983,

Sorry that you are seeing this issue.

Can you answer some more questions for us ?

1. Can you please share the Installation Details from MyEclipse > Installation Summary > Installation Details ? Paste them here for us.

2. Is this EAR created in MyEclipse or migrated from elsewhere ?

3. What deployment mode have you configured in the WebSphere 7 server connector?

4. What is the structure of your application, how many EJB / Web projects in your EAR? What J2EE level do these projects use?

5. Can you please check the server logs for more information ? You can find them at <WebSphere dir>\AppServer\profiles\WCS\logs\-yourservername-.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
mani_1983
Post subject:   PostPosted: May 22, 2012 - 10:26 AM



Joined: May 17, 2012
Posts: 3

1. Can you please share the Installation Details from MyEclipse > Installation Summary > Installation Details ? Paste them here for us.

*** Date:
Tuesday, May 22, 2012 2:44:47 PM GMT+05:30

*** System properties:
OS=WindowsXP
OS version=5.1.0
OS arch=x86
Profile arch=x86
Window system=win32
Java version=1.6.0_13
Workspace=file:/D:/Mani/Proj Docs/ClaimsInquiry_CVS/
VM Args=-Xmx512m
-XX:MaxPermSize=256m
-XX:ReservedCodeCacheSize=64m
-Dosgi.nls.warnings=ignore
-Djava.class.path=C:\PROGRA~1\Genuitec\MYECLI~1\../Common/plugins/OR02A7~1.JAR



*** Subscription information
Product Id: E3MB (MyEclipse Blue Subscription)
License version: 3.0
Full Maintenance Included
Subscription expiration date (YYYYMMDD): 20130319
Number of users: 3

*** Eclipse details:
MyEclipse Blue Edition

Version: 10.1 Blue
Build id: 10.1-Blue-20120316


Blueprint: MyEclipse Blue Edition 10

com.genuitec.myeclipse.blue.feature - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.database - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.db2 - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.desktop - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.editor - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.geronimo - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.glassfish - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.icefaces.feature - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.iedebugger - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.imageeditor - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jboss - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jetty - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jonas - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jrun - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jsf - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.matisse - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.maven - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.oracle - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.orion - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.persistence - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.pulse - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.reports - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.resin - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.struts - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.sun - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.tomcat - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.uml2 - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.visualvm - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.visualvm.server - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.weblogic - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.ws - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.ws.blue - 10.1.0.me201203170059
org.eclipse.birt - 2.6.1.me201203170059
org.eclipse.datatools.connectivity.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.datatools.enablement.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.datatools.sqldevtools.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.jpt.jpa.feature - 3.0.0.me201203170059
org.eclipse.jpt.jpadiagrameditor.feature - 1.0.0.me201203170059
org.eclipse.jst.common.fproj.enablement.jdt - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.enterprise_ui.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.server_adapters.ext.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.server_adapters.feature - 3.2.100.me201203170059
org.eclipse.jst.server_ui.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.ws.axis2tools.feature - 1.1.200.me201203170059
org.eclipse.m2e.feature - 1.0.0.me201203170059
org.eclipse.wst.common.fproj - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.wst.server_adapters.feature - 3.2.100.me201203170059
org.springframework.ide.eclipse.feature - 2.7.1.me201203170059


org.eclipse.cvs - 1.3.100.v20110520-0800-7B78FHl9VF7BD7KBM4GP9C
org.eclipse.equinox.p2.core.feature - 1.0.1.v20110906-1605-8290FZ9FVKHVRKtmx3fpNuo02129
org.eclipse.equinox.p2.extras.feature - 1.0.1.v20110906-1605-7A4FD4DiVOMap8cHSc6vPuny4gqO
org.eclipse.equinox.p2.rcp.feature - 1.0.1.v20110906-1605-782EqBqNKGVkiV-PUsgz-uny4gqO
org.eclipse.equinox.p2.user.ui - 2.1.2.R37x_v20110815-1155-6-Bk8pYWZz0qUTX5I15GZWwbXkrl
org.eclipse.help - 1.3.0.v20110530-0844-7i7uFFmFFl8nvqbDpEqTvx
org.eclipse.jdt - 3.7.2.v20120120-1414-7z8gFcuFMP7BW5XTz0jLTnz0l9B1
org.eclipse.jsf.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.pde - 3.7.2.v20120120-1420-7b7rFUOFEx2Xnqafnpz0E--0
org.eclipse.platform - 3.7.2.v20120207-1839-9gF7UHPDFxGjd-PqDr2jX_4yKaumkoHTz04_q-q
org.eclipse.rcp - 3.7.2.v20120120-1424-9DB5FmnFq5JCf1UA38R-kz0S0272


Eclipse startup command=-os
win32
-ws
win32
-arch
x86
-showsplash
-launcher
C:\Program Files\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\myeclipse-blue.exe
-name
Myeclipse-blue
--launcher.library
C:\Program Files\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.i18n.win32.win32.x86_4.2.0.v201201111650\eclipse_4201.dll
-startup
C:\Program Files\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar
-install
C:\Program Files\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10
-configuration
C:\Program Files\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\configuration
-vm
C:\Program Files\Genuitec\Common\binary\com.sun.java.jdk.win32.x86_1.6.0.013\jre\bin\client\jvm.dll


2. Is this EAR created in MyEclipse or migrated from elsewhere ?

Created from MyEclipse.

3. What deployment mode have you configured in the WebSphere 7 server connector?

Enhanced Mode

4. What is the structure of your application, how many EJB / Web projects in your EAR? What J2EE level do these projects use?

One web project inside the EAR. J2EE level is 1.6 (Attached the screenshot for your ref)

5. Can you please check the server logs for more information ? You can find them at <WebSphere dir>\AppServer\profiles\WCS\logs\-yourservername-.

I think logs are not from the above location. The logs are inside C:\IBM\WebSphere\AppServer\profiles\AppSrv03\logs\server1 But it doenst have much information. If you want , Please specify the particular log file I will send that.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
mani_1983
Post subject:   PostPosted: May 22, 2012 - 10:29 AM



Joined: May 17, 2012
Posts: 3

Hi,
The attached one is successful deployment screen shot. This is not consistent. If the EAR is not deployed properly then the Status will be in "Redeploy" only. Not with "OK".
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: May 24, 2012 - 07:32 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2499

mani_1983,

I have escalated it to a dev team member. They will get back to you.
Sorry for inconvenience caused.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-denis
Post subject:   PostPosted: May 24, 2012 - 11:29 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Sep 26, 2011
Posts: 30

mani_1983,

Please stop yor server, delete every file you find under C:\IBM\WebSphere\AppServer\profiles\AppSrv03\logs\server1 and C:\IBM\WebSphere\AppServer\profiles\AppSrv03\logs\ffdc (its fine if you will be unable to delete some of the files even while the server is stopped).

Then start the server, reproduce the bug, zip both log folders mentioned above and attached the zip to your post.

I also have a couple of questions:
1) If I got it right, deployment fails only sometimes. Do you see any pattern in when it fails?
2) Did you try reducing J2EE level to 1.5?

Best regards,
Denis.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-piotr
Post subject:   PostPosted: Jun 06, 2012 - 02:50 PM



Joined: Feb 10, 2011
Posts: 85

mani_1983,

You've mentioned that one of the projects is JEE6, which one? Officially, WebSphere 7 does not support JEE6 projects, so that may be the cause of the failure.

_________________
Piotrek
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits