MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
anup_ja
Post subject: Entity Beans 2.0 not able to resolve the local interface  PostPosted: Jun 05, 2012 - 01:16 PM



Joined: Jun 05, 2012
Posts: 1

Hi,

I am working on Entity Bean 2.0 with websphere 7.0. When i open and look into the ejb-jar.xml, there are errors in the entity beans stating "Could not resolve the local interface xxxx"

The related session beans are deployed correctly but entity beans have issues. Could you please help us how to resolve this issue.

Thanks,
Anup.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: Jun 06, 2012 - 07:55 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

Anup,

Sorry to hear you are running into this issue. Could you provide below details to help me investigate further -
1. Open MyEclipse IDE, from menu options click on MyEclipse > Installation Summary > Installation Details > [Copy to Clipboard] and paste the same here
2. Clear your .log file located at [your workspace dir]/.metadata/.log, replicate the issue and attach the .log here
3. Attach a screenshot of the issue to help me get a visual.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits