MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
darvans
Post subject: Properties-Quick Edit tab not working for Icefaces 1.8 comps  PostPosted: Jun 21, 2012 - 01:23 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Aug 27, 2009
Posts: 14

I have just migrated from myeclipse v8 to v10 (professional verison). It seems that the
quick edit tab for icefaces 1.8x components is not working anymore. It always gives the message "No quick edit properties are available for the current selection".

Is there some setup I need to perform, or are the icefaces 1.8x components no longer supported in full?

A quick response would be appreciated.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: Jun 21, 2012 - 05:54 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2497

darvans,

Sorry that you are seeing this issue. I could not replicate the issue at my end.

Can you give us some more information ?

1. Can you please copy paste the Installation Details from MyEclipse > Installation Summary > Installation Details ?

2. Is the project migrated from MyEclipse 8.6 or is it a new project created in ME 10 ?

3. If you select the ICEFaces component in the editor, do you see the Quick Edit for it?

4. Can you create a new project and check if the issue exists? Also check the .log file which is located at <workspace dir>/.metadata/.log for any errors of interest.

5. If you can give us the steps you are following right from project creation to adding ICEFaces support it would be helpful to replicate the issue.Also please send us a screenshot to help us get a visual.

Attached is the screenshot for your reference.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
darvans
Post subject: Information requested.  PostPosted: Jun 29, 2012 - 02:32 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Aug 27, 2009
Posts: 14

Hi Swapna,

Thanks for your prompt response. I responded about a week ago, with all the details you requested, but it seems that response did not register.
It could be that the session timed out.

Here is the information again.

1)*** Date:
Friday, 29 June 2012 11:04:42 AM EST

*** System properties:
OS=WindowsVista
OS version=6.0.0
OS arch=x86
Profile arch=x86
Window system=win32
Java version=1.6.0_13
Workspace=file:/C:/Users/Public/Data/DevEnv/MyEclipseWorkSpaces/MyEclipse10-1/
VM Args=-Xmx512m
-XX:MaxPermSize=256m
-XX:ReservedCodeCacheSize=64m
-Dosgi.nls.warnings=ignore
-Djava.class.path=C:\Users\Darvan\AppData\Local\MYECLI~1\MYECLI~1\../Common/plugins/OR02A7~1.JAR



*** Subscription information
Product Id: E3MP (MyEclipse Professional Subscription)
License version: 3.0
Full Maintenance Included
Subscription expiration date (YYYYMMDD): 20121006
Number of users: 1

*** Eclipse details:
MyEclipse Enterprise Workbench

Version: 10.1
Build id: 10.1-20120316


Blueprint: MyEclipse 10

com.genuitec.myeclipse.database - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.desktop - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.editor - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.enterprise.workbench - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.geronimo - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.glassfish - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.icefaces.feature - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.iedebugger - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.imageeditor - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jboss - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jetty - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jonas - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jrun - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jsf - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.matisse - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.maven - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.oracle - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.orion - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.persistence - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.pulse - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.reports - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.resin - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.struts - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.sun - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.tomcat - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.uml2 - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.visualvm - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.visualvm.server - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.weblogic - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.websphere - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.ws - 10.1.0.me201203170059
org.eclipse.birt - 2.6.1.me201203170059
org.eclipse.datatools.connectivity.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.datatools.enablement.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.datatools.modelbase.feature - 1.9.0.v201106031100-77078CcNBHCBYKYEbNV
org.eclipse.datatools.sqldevtools.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.emf - 2.7.0.v20110606-0949
org.eclipse.gef - 3.7.0.v20110425-2050-777D-81B2Bz0685C3A6E34272
org.eclipse.graphiti.feature - 0.8.0.v20110607-1252
org.eclipse.jpt.jpa.feature - 3.0.0.me201203170059
org.eclipse.jpt.jpadiagrameditor.feature - 1.0.0.me201203170059
org.eclipse.jst.common.fproj.enablement.jdt - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.enterprise_ui.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.server_adapters.ext.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.server_adapters.feature - 3.2.100.me201203170059
org.eclipse.jst.server_ui.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.ws.axis2tools.feature - 1.1.200.me201203170059
org.eclipse.m2e.feature - 1.0.0.me201203170059
org.eclipse.wst.common.fproj - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.wst.server_adapters.feature - 3.2.100.me201203170059
org.eclipse.xsd - 2.7.0.v20110606-0949
org.springframework.ide.eclipse.feature - 2.7.1.me201203170059


fr.obeo.acceleo.bridge.feature - 2.6.0.200906261742
org.eclipse.cvs - 1.3.100.v20110520-0800-7B78FHl9VF7BD7KBM4GP9C
org.eclipse.draw2d - 3.7.0.v20110425-2050-46-7w3122153603161
org.eclipse.equinox.p2.core.feature - 1.0.1.v20110906-1605-8290FZ9FVKHVRKtmx3fpNuo02129
org.eclipse.equinox.p2.extras.feature - 1.0.1.v20110906-1605-7A4FD4DiVOMap8cHSc6vPuny4gqO
org.eclipse.equinox.p2.rcp.feature - 1.0.1.v20110906-1605-782EqBqNKGVkiV-PUsgz-uny4gqO
org.eclipse.equinox.p2.user.ui - 2.1.2.R37x_v20110815-1155-6-Bk8pYWZz0qUTX5I15GZWwbXkrl
org.eclipse.help - 1.3.0.v20110530-0844-7i7uFFmFFl8nvqbDpEqTvx
org.eclipse.jdt - 3.7.2.v20120120-1414-7z8gFcuFMP7BW5XTz0jLTnz0l9B1
org.eclipse.jsf.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.ocl - 3.1.0.v20110606-1427
org.eclipse.pde - 3.7.2.v20120120-1420-7b7rFUOFEx2Xnqafnpz0E--0
org.eclipse.platform - 3.7.2.v20120207-1839-9gF7UHPDFxGjd-PqDr2jX_4yKaumkoHTz04_q-q
org.eclipse.rcp - 3.7.2.v20120120-1424-9DB5FmnFq5JCf1UA38R-kz0S0272


Eclipse startup command=-os
win32
-ws
win32
-arch
x86
-showsplash
-launcher
C:\Users\Darvan\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse 10\myeclipse.exe
-name
Myeclipse
--launcher.library
C:\Users\Darvan\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.i18n.win32.win32.x86_4.2.0.v201201111650\eclipse_4201.dll
-startup
C:\Users\Darvan\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar
-install
C:\Users\Darvan\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse 10
-configuration
C:\Users\Darvan\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse 10\configuration
-vm
C:\Users\Darvan\AppData\Local\MyEclipse\Common\binary\com.sun.java.jdk.win32.x86_1.6.0.013\jre\bin\client\jvm.dll

2) My projects are migrated from 8.6, but it does not work on a new project in ME10 either (as shown in example).

3) If you select it, it does not show the quick edit for it. However I can right click and choose properties and properties window will show up with message no quick edit properties....

4) No messages in the error log relating to this.

5) 1) create web project.
2) add JSF capabilities
3) add icefaces capabilities.
4) create a new XHTML page (advanced template). Snapshop is attached.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: Jun 29, 2012 - 09:50 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2497

darvans,

Thank you for the details. I see the issue with 10.1 but I could not replicate the issue at my end on the latest MyEclipse 10.5 version.

1. Can you please update to 10.5 and check if you are still seeing the issue ?

Go to MyEclipse Configuration Center > Software > Software Updates Available > MyEclipse Enterprise Workbench 10.5. Apply the changes and follow the wizard. Restart the IDE when it prompts to. Switch to a new workspace and check.

Alternatively you can download 10.5 and install it alongside 10.1 without deleting 10.1. The license you hold for 10.1 is valid for 10.5 too as our licenses are time based and not version based. Here is the link to download MyEclipse 10.5 :

http://myeclipseide.com/index.php?name=Recommend_Us&req=Download&version=ME

2. From the screenshot I see that you have added ICEFaces 3.0 as opposed to what you have mentioned earlier i.e ICEFaces 1.8. Please clarify.

3. If you are seeing the issue even after updating to MyEclipse 10.5, please list out steps in detail right from the version of JSF added till the template you selected in the XHTML wizard for us to help replicate the issue at our end.

Let us know how it works for you.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
darvans
Post subject: Works fine on 10.5  PostPosted: Jun 30, 2012 - 03:42 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Aug 27, 2009
Posts: 14

Hi Swapna,

I have upgraded to 10.5, and it seems to be working fine. Thx for your help and prompt responses.

Cheers,
Darvan
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: Jul 02, 2012 - 05:55 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2497

Darvan,

Glad that it is working.
Do let us know if you see any issues.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits