MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Java EE Development (EJB, JSP, Struts, XDoclet, etc.)
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
adcworks
Post subject: Exploded location overlaps an existing deployment  PostPosted: Apr 12, 2005 - 04:58 PM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Apr 12, 2005
Posts: 8

Hi,

I have gotten to the stage where I am defining the various deployments we have. That is 1 local Tomcat (my machine), 1 staging Tomcat server and 1 production Tomcat server.

I have been able to setup my local Tomcat as a <Custom Location> and is

Quote:
c:\jakarta-tomcat\webapps\ROOT


I am trying to add the staging server as

Quote:
f:\jakarta-tomcat\webapps\ROOT


but I am being told I cannot do this with a message

Quote:
Exploded location overlaps an existing deployment


I made sure that I deleted the webapps folder on F: first.

Could anyone explain why it thinks the deployments are overlapping, when clearly the drives are totally separate.

Also, is it not possible to have multiple Tomcat application servers, or at least different ones per project? I only can see how to specify the Tomcat installation in the Window > Preference rather than Project preference, and we run different Tomcats for different projects.

Best wishes. ADC.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-rkalla
Post subject:   PostPosted: Apr 12, 2005 - 06:13 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 06, 2004
Posts: 23818

ADC,
Currently the deployment setup and configuration is archaic and only allows 1 Project : 1 Server mapping. We are aware of this shortcomming and will be completely replacing all this for our 5.0 release in late August. Sorry for the inconvenience until then, it isn't a small task.

_________________
Riyad
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
adcworks
Post subject:   PostPosted: Apr 13, 2005 - 09:18 AM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Apr 12, 2005
Posts: 8

Okidokes, will use deploy for my local development, and continue to use Ant for deploying across to staging and prod until MyEclipse can help me out :) No worries!

Cheers, ADC.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
florianf
Post subject:   PostPosted: Dec 02, 2008 - 01:14 PM



Joined: Oct 20, 2008
Posts: 24

support-rkalla wrote:
ADC,
Currently the deployment setup and configuration is archaic and only allows 1 Project : 1 Server mapping. We are aware of this shortcomming and will be completely replacing all this for our 5.0 release in late August. Sorry for the inconvenience until then, it isn't a small task.

Hm... 3 years later I still seem to be unable to run multiple Tomcat 4 servers.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-rkalla
Post subject:   PostPosted: Dec 03, 2008 - 04:16 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 06, 2004
Posts: 23818

florianf,

On the "Launch" sub-preference for a connector, you can create a Launch configuration for any server and configure as many as you want. You can then launch your servers from the Run or Debug menus.

_________________
Riyad
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
buddy21
Post subject: re: Exploded location overlaps ...  PostPosted: Jul 03, 2012 - 12:47 AM



Joined: Jul 03, 2012
Posts: 1

I am using My Eclipse 9.0, and have this problem . Is there a solution?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject:   PostPosted: Jul 03, 2012 - 05:27 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2491

buddy21,

Can you give us some more information ?

1. Can you please copy paste the Installation Details from MyEclipse > Installation Summary > Install Details ?

2. Did you use the "Launch" configuration as suggested in the previous reply ? If no, can you please give it a try ?

3. How are you trying to set the server ? Please give us steps in detail on how you are trying to set the server for us to help replicate the issue at our end.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits