MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
chandrana
Post subject: jvm.dll not found error  PostPosted: Jan 18, 2006 - 05:52 AM



Joined: Jan 18, 2006
Posts: 1

when trying to install EnterpriseWorkbenchInstaller_030804.exe for Eclipse3.0 the followinf error is occured
Can't launch executable
could not load jvm.dll
Try reinstalling the jvm or change the jvm used by the application.

I have loaded the jvm.dll explicitly in jdk1.4/jre/bin even then it is not working.Please notify the solution to me.Regards.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-rkalla
Post subject:   PostPosted: Jan 18, 2006 - 01:41 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jan 06, 2004
Posts: 23818

Whenever you have a problem with the installer, we always encourage users to download and use the "Manual Install" version of MyEclipse instead, that is the easiest workaround right now.

If you wanted to try and get the installer working, you can drop to a command line and try and set the LAX_VM argument to point at your javaw.exe executable, then execute the exe from the same shell.

_________________
Riyad
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits