MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to Off Topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
daniel.hasler
Post subject: invalid multi-cast entries on network router  PostPosted: Nov 26, 2008 - 04:17 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Dec 17, 2007
Posts: 1

Hi there

I've been advised by our network administrator of the fact that my workstation produces invalid multi-cast entries on a lan router every two minutes (approx). This is the case whenever myeclipse is running. The following entry shows up:

Nov 26 08:43:47 UTC+1: %PIM-6-INVALID_RP_JOIN: Received (*, 229.38.76.218) Join from 0.0.0.0 for invalid RP 169.50.252.249

Can I turn this off? What's it for? I turned off automatic feature updates but the problem persisted.

Thanks for any help & kind regards,

Dan
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-nipun
Post subject: RE: invalid multi-cast entries on network router  PostPosted: Nov 26, 2008 - 05:59 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Apr 18, 2007
Posts: 8012

I'm sorry I don't know how to turn this off. Maybe some other user would be able to help you on the forum.

_________________
Nipun
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Send e-mail  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits