MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
jbender11
Post subject: Windows 7/ MyEclipse  PostPosted: Mar 02, 2010 - 02:06 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Mar 06, 2007
Posts: 9

I purchased a new computer today and after downloading Eclipse and installing the MyEclipse plugins, I'm having trouble entering my subscription code. I pasted my code into the dialog window, entered my user id and it seems to accept the code but the "MyEclipse" menu is never enabled. It only has one menu item "Subscription Information..." which prompts me to re-enter my id and subscription code. Repeated this operation numerous times.

This is the first time I've used Windows 7. Any suggestions??

John
 
 View user's profile Send private message Send e-mail  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject: RE: Windows 7/ MyEclipse  PostPosted: Mar 02, 2010 - 11:29 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

John,

Please ensure you have entered the subscription ID and code without any spaces or special characters like enter key. You can enter your subscription details either here - Open MyEclipse IDE, from menu options click on MyEclipse > Subscription or Window > Preferences > MyEclipse > Subscription. In case you are still facing issues, please send a screenshot and details of your issue to support@myeclipseide.com

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Support-Brian
Post subject: RE: Windows 7/ MyEclipse  PostPosted: Mar 02, 2010 - 08:24 PM
Moderator
Moderator


Joined: Aug 21, 2004
Posts: 2640

John,

Can you tell us how you installed MyEclipse? Is your system a 32 or 64 bit version of Windows?

_________________
Brian
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
jbender11
Post subject: Installation  PostPosted: Mar 02, 2010 - 08:57 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Mar 06, 2007
Posts: 9

64 bit Windows 7 Home Premium.

I downloaded classic Eclipse 3.5.1 (Galileo), then installed MyEclipse from the update site at:
http://downloads.myeclipseide.com/downloads/products/eworkbench/galileo/enterprise-stable/

Sending configuration screen shots in separate email.

John
 
 View user's profile Send private message Send e-mail  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject: RE: Installation  PostPosted: Mar 03, 2010 - 04:55 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

John,

Thank you. I am acknowledging receipt of screenshots in email.

Best.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits