MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to General Development
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
krishna.chaitanya
Post subject: Source not found error while de-bugging  PostPosted: Apr 25, 2011 - 08:45 AM



Joined: Apr 05, 2011
Posts: 6

Hello,

That's the error I get, followed by the button which says "Edit source lookup path". I'm trying to debug my project as an android application.

In my program I've tried to create a Web Service. But I did not open my project as a Web Service Project, instead as an Android Project, so that I can run it on the Android Emulator.

The program is as below:

_________________________________________________
package com.hascode.tutorial.soap;

import android.app.Activity;
import android.os.Bundle;
import javax.jws.WebMethod;
import javax.jws.WebService;


public class SampleServiceActivity extends Activity {
/** Called when the activity is first created. */
@Override
public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {

super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.main);


}
@WebService
public class SampleService extends SampleServiceActivity{
@WebMethod(operationName = "getInfo")
public String getInformation() {
return "hasCode.com";
}

public String doubleString(String inString) {
return inString + inString;
}


}

}

__________________________________________________ ______________



__________________________________________________ ______________
package com.hascode.tutorial.soap;

import javax.xml.ws.Endpoint;

import com.hascode.tutorial.soap.SampleServiceActivity.Sa mpleService;

public class Main {

public static void main(String[] args) {
SampleService sampleService = null;
Endpoint.publish("http://localhost:8090/soap/sample", sampleService);

}

}

__________________________________________________ ______________



Regards,
Krishna.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-swapna
Post subject: RE: Source not found error while de-bugging  PostPosted: Apr 26, 2011 - 09:17 AM



Joined: Nov 11, 2010
Posts: 2490

krishna.chaitanya,

1) Can you share your installation details from MyEclipse > Installation Summary > Installation Details ? Paste them here for me.

2) Here are some links which discuss this issue. Can you check if any of them help resolve your case?

http://stackoverflow.com/questions/2565279/android-edit-source-lookup-path
http://androidcommunity.com/forums/f4/debugging-my-first-app-no-source-found-15397/
http://www.myeclipseide.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24061

Let me know how it works for you.

_________________
Swapna
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits