MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to General Development
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
dacook
Post subject:   PostPosted: Jan 13, 2012 - 05:50 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Jul 30, 2006
Posts: 43

Hi, Tony

Thank you very much for your help. That is working now.

If you don't mind me saying, that's all a bit fiddly and perhaps it could be explained a bit better for users of MyEclipse on OSX. I.e. it was only be raising this request that as a user I have found out how to get this feature working (don't use the carbon build and add this line to the ini file)

I rely quite heavily on the Visual HTML editor myself, and would have been disappointed if I had to revert back to Windows to do the HTML editing. It doesn't take long working with OSX to make Windows seem really clunky!

_________________
Regards
Derek Cook
www.xfactory-librarians.co.uk
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-tony
Post subject:   PostPosted: Jan 14, 2012 - 10:52 PM



Joined: Mar 09, 2011
Posts: 919

Derek,

Sorry about the messy solution. I'll raise the issue to see if this can be made more prominent. It is mentioned in the full release notes in the MyEclipse help (MyEclipse Learning Center->Release Notes->MyEclipse 10.0) but perhaps could be made more prominent.

Thanks for getting back to us.

_________________
Tony
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits