MyEclipse Forums
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
gandalf902002
Post subject: jboss 7 deploy mode  PostPosted: May 13, 2012 - 01:35 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Sep 27, 2006
Posts: 30

Hi,
I use myeclipse 10.1 and I confgure Jboss 7 as a server to deploy my project but I can choose only compressed deploy (.war) and not development deploy (single file copy / replace).
Is it a problem in my setup ?
Thank you
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: May 15, 2012 - 10:28 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

gandalf902002,

My apologies for the late reply. I am afraid your issue is not clear to me. Are you referring to deploying your application in packaged mode and not the exploded mode? If yes, I am afraid, I cannot replicate this issue at my end. I am able to deploy sample EODs to JBoss 7 and run them in both packaged and exploded mode.

Could you try the following -
1. Open MyEclipse IDE, from menu options click on MyEclipse > Examples on Demand. This will open Examples on Demand Browser.
2. Select any project and click on [Install Project]. I used JSFLoginExample EOD. This will checkout the project to your Package Explorer.
3. Right click on the project > MyEclipse > Add/Remove Project Deployments. Click on [Add] and choose the deploy type as "Exploded mode" and Server as JBoss 7. Click on [Finish] and [OK]
4. Start the JBoss 7 server and check if you are able to run the sample EOD?

If this is an issue, please answer below queries -
1. Open MyEclipse IDE, from menu options click on MyEclipse > Installation Summary > Installation Details > [Copy to Clipboard] and paste the same here
2. Clear your .log file located at [your workspace dir]/.metadata/.log, replicate the issue and attach file here
3. What is the jboss 7 version you have configured? Please attach a screenshot of Window > Preferences > MyEclipse > Servers > JBoss > JBoss 7.x

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
gandalf902002
Post subject:   PostPosted: May 15, 2012 - 01:38 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Sep 27, 2006
Posts: 30

Hi,
Thankyou for response, I reconfigured the server configuration in MyEclipse and now is working normally.
Thnak you
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: May 16, 2012 - 07:20 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

gandalf902002,

Good to hear you are all set. Let me know if you have any other queries.

Best Regards,

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits