Post new topic   Reply to topic
Author Message
wfschneider
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Jul 08, 2005
Posts: 18

I have encountered a problem trying to get updates. I receive the message
Quote:

Detected dependency conflicts in updates
No actionable updates; check log for details


This is a fresh install. I deleted all evidence of pulse and MyEclipse before downloading the latest stand-alone install package. I still see this problem.

Quote:

*** Date:
Monday, May 14, 2012 10:16:59 AM EDT

*** System properties:
OS=Linux
OS version=2.6.35
OS arch=amd64
Profile arch=x86_64
Window system=gtk
Java version=1.6.0_13
Workspace=file:/home/wschneider/Workspaces/ReleaseCandidate/
VM Args=-Djava.library.path=/usr/lib/jni
-Xmx2048m
-Xmx1024m
-XX:MaxPermSize=512m
-XX:ReservedCodeCacheSize=64m
-Dosgi.nls.warnings=ignore
-jar
/home/wschneider/MyEclipse10.1/MyEclipse 10//../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar



*** Subscription information
Product Id: E3MP (MyEclipse Professional Subscription)
License version: 3.0
Full Maintenance Included
Subscription expiration date (YYYYMMDD): 20130302
Number of users: 1

*** Eclipse details:
MyEclipse Enterprise Workbench

Version: 10.1
Build id: 10.1-20120316


Blueprint: MyEclipse 10





Eclipse startup command=-os
linux
-ws
gtk
-arch
x86_64
-showsplash
-launcher
/home/wschneider/MyEclipse10.1/MyEclipse 10/myeclipse
-name
Myeclipse
--launcher.library
/home/wschneider/MyEclipse10.1/MyEclipse 10//../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.gtk.linux.x86_64_1.1.100.v20110505/eclipse_1407.so
-startup
/home/wschneider/MyEclipse10.1/MyEclipse 10//../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar
--launcher.overrideVmargs
-exitdata
bf88021
-install
/home/wschneider/MyEclipse10.1/MyEclipse 10
-showlocation
-configuration
/home/wschneider/MyEclipse10.1/MyEclipse 10/configuration
-clean
-vm
/home/wschneider/MyEclipse10.1/Common/binary/com.sun.java.jdk.linux.x86_64_1.6.0.013/bin/java


I see the following repeatedly in the profile-rmb*.log
Quote:

Contains: Checked update site http://update.atlassian.com/atlassian-eclipse-plugin/e3.7 and found 335 installable units.
Contains: Checked update site http://www.poweredbypulse.com/pulse/download/live and found 1 installable units.
May 14, 2012 10:08:18 AM com.genuitec.pulse.client.contrib.ui.blueprint.PendingChanges calculateSoftwareUpdates
SEVERE: Could not calculate plan
org.eclipse.core.runtime.CoreException:
at com.genuitec.pulse2.client.services.update.PulseUpdateInformation.getOptimalPlan(Unknown Source)
at com.genuitec.pulse.client.contrib.ui.blueprint.SoftwareUpdatesService.getSoftwareUpdates(Unknown Source)
at com.genuitec.pulse.client.contrib.ui.blueprint.PendingChanges.calculateSoftwareUpdates(Unknown Source)
at com.genuitec.pulse.client.contrib.ui.blueprint.PendingChanges.calculateGroupContents(Unknown Source)
at com.genuitec.pulse.client.contrib.ui.blueprint.PendingChanges$CalculationJob.run(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)
Contains: Could not locate installable unit: org.eclipse.ajdt.pde.build.feature.group 0.0.0
Contains: Checked update site http://andrei.gmxhome.de/eclipse and found 43 installable units.


This is in the .log file
Quote:

!SESSION 2012-05-14 10:10:29.747 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.version=1.6.0_13
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86_64, WS=gtk, NL=en_US
Framework arguments: -showlocation
Command-line arguments: -os linux -ws gtk -arch x86_64 -showlocation -clean

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2012-05-14 10:12:32.441
!MESSAGE While loading class "org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$16", thread "Thread[Worker-17,5,main]" timed out waiting (5543ms) for thread "Thread[Worker-0,5,main]" to finish starting bundle "org.eclipse.wst.jsdt.core_1.1.100.me201203060843 [996]". To avoid deadlock, thread "Thread[Worker-17,5,main]" is proceeding but "org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$16" may not be fully initialized.
!STACK 0
org.osgi.framework.BundleException: State change in progress for bundle "reference:file:../Common/plugins/org.eclipse.wst.jsdt.core_1.1.100.me201203060843.jar" by thread "Worker-0".
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.beginStateChange(AbstractBundle.java:1087)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.start(AbstractBundle.java:297)
at org.eclipse.osgi.framework.util.SecureAction.start(SecureAction.java:440)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.setLazyTrigger(BundleLoader.java:268)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseLazyStarter.postFindLocalClass(EclipseLazyStarter.java:107)
at org.eclipse.osgi.baseadaptor.loader.ClasspathManager.findLocalClass(ClasspathManager.java:463)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.findLocalClass(DefaultClassLoader.java:216)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:400)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:476)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:429)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:417)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loadClass(DefaultClassLoader.java:107)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320)
at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$15.run(JavaModelManager.java:4182)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)
Caused by: org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle$BundleStatusException
... 16 more
Root exception:
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle$BundleStatusException
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.beginStateChange(AbstractBundle.java:1087)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.start(AbstractBundle.java:297)
at org.eclipse.osgi.framework.util.SecureAction.start(SecureAction.java:440)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.setLazyTrigger(BundleLoader.java:268)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseLazyStarter.postFindLocalClass(EclipseLazyStarter.java:107)
at org.eclipse.osgi.baseadaptor.loader.ClasspathManager.findLocalClass(ClasspathManager.java:463)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.findLocalClass(DefaultClassLoader.java:216)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:400)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:476)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:429)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:417)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loadClass(DefaultClassLoader.java:107)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320)
at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$15.run(JavaModelManager.java:4182)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

!ENTRY org.eclipse.m2e.logback.appender 2 0 2012-05-14 10:12:37.749
!MESSAGE Using platform encoding (UTF-8 actually) to copy filtered resources, i.e. build is platform dependent!

!ENTRY org.eclipse.m2e.logback.appender 2 0 2012-05-14 10:12:37.754
!MESSAGE Using platform encoding (UTF-8 actually) to copy filtered resources, i.e. build is platform dependent!


i am also see this error message frequently which I have never encountered before
Quote:

Errors occurred during the build.
Errors running builder 'DeploymentBuilder' on project 'MyAquentTalent'.
java.lang.NullPointerException


It is accompanied by this error in the .log file.
Quote:


!ENTRY org.eclipse.core.resources 4 2 2012-05-14 10:25:07.822
!MESSAGE Problems occurred when invoking code from plug-in: "org.eclipse.core.resources".
!STACK 0
java.lang.NullPointerException
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentUtil.getOutputFolder(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.Ă(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.ā(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.ā(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.classDeleted(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebClassesDeltaVisitor.visit(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:69)
at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:80)
at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:56)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.webProjectBuildDelta(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.webProjectBuildDelta(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.buildDelta(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.build(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$2.run(BuildManager.java:728)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:199)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:239)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$1.run(BuildManager.java:292)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:295)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuildLoop(BuildManager.java:351)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.build(BuildManager.java:374)
at org.eclipse.core.internal.events.AutoBuildJob.doBuild(AutoBuildJob.java:143)
at org.eclipse.core.internal.events.AutoBuildJob.run(AutoBuildJob.java:241)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

!ENTRY org.eclipse.core.resources 4 75 2012-05-14 10:25:08.137
!MESSAGE Errors occurred during the build.
!SUBENTRY 1 com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core 4 75 2012-05-14 10:25:08.137
!MESSAGE Errors running builder 'DeploymentBuilder' on project 'MyAquentTalent'.
!STACK 0
java.lang.NullPointerException
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentUtil.getOutputFolder(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.Ă(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.ā(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.ā(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebDeployment.classDeleted(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.WebClassesDeltaVisitor.visit(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:69)
at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:80)
at org.eclipse.core.internal.events.ResourceDelta.accept(ResourceDelta.java:56)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.webProjectBuildDelta(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.webProjectBuildDelta(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.buildDelta(Unknown Source)
at com.genuitec.eclipse.ast.deploy.core.DeploymentBuilder.build(Unknown Source)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$2.run(BuildManager.java:728)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:199)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:239)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$1.run(BuildManager.java:292)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:295)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuildLoop(BuildManager.java:351)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.build(BuildManager.java:374)
at org.eclipse.core.internal.events.AutoBuildJob.doBuild(AutoBuildJob.java:143)
at org.eclipse.core.internal.events.AutoBuildJob.run(AutoBuildJob.java:241)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)


Any help is appreciated.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3441

wfschneider,

Sorry to hear you are running into this issue. Please answer below queries to help me investigate -
1. Have you added any third party plugins to MyEclipse 10.1? If yes, please list them here. Include details such as plugin update sites or weblink to download the plugins
2. What is the update you are trying to apply? Could you attach a screenshot to help me get a visual? (MyEclipse Configuration Center - Software tab and Dashboard tab)
3. Clear your .log file located at [your workspace dir]/.metadata/.log, replicate the issue and attach file here. This would help me track the issue on hand
4. Are you behind firewall / proxy? If yes, please setup the same here - window > preferences > general > network connections
5. How did you install MyEclipse? Did you use the all-in-one installer or pulse or update site on top of eclipse classic?
6. I also see that you are facing build issue. I would recommend you take a look at a possible workaround listed here - http://myeclipseide.com/PNphpBB2-viewtopic-t-28826.html This is a high priority bug fix which is going to be available in the next update. My apologies for the inconvenience caused.

Let me know how this works for you.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
wfschneider
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Jul 08, 2005
Posts: 18

support-joy wrote:

1. Have you added any third party plugins to MyEclipse 10.1? If yes, please list them here. Include details such as plugin update sites or weblink to download the plugins

I have. I cannot find the site information readily but I'll get to it.
    Atlassian Crucible and Fisheye Integration
    Atlassian connector for Eclipse
    Atlassian JIRA connector
    Eclipse Marketplace Client

From the MyEclipse catalog
    Eclipse Tools Bundle
    Suclipse 1.6
    AnyEdit Tools
    AspectJ Development Tools
    Checkstyle plugin
support-joy wrote:

2. What is the update you are trying to apply? Could you attach a screenshot to help me get a visual? (MyEclipse Configuration Center - Software tab and Dashboard tab)

I am not trying to apply any specific update. I receive this message when the MyEclipse Configuration Center opens and finishes searching for updates.
support-joy wrote:

3. Clear your .log file located at [your workspace dir]/.metadata/.log, replicate the issue and attach file here. This would help me track the issue on hand

Attached...
Quote:

!SESSION 2012-05-15 09:32:08.729 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.version=1.6.0_13
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86_64, WS=gtk, NL=en_US
Framework arguments: -showlocation
Command-line arguments: -os linux -ws gtk -arch x86_64 -showlocation

!ENTRY org.eclipse.jface 2 0 2012-05-15 09:32:22.448
!MESSAGE Keybinding conflicts occurred. They may interfere with normal accelerator operation.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.jface 2 0 2012-05-15 09:32:22.448
!MESSAGE A conflict occurred for CTRL+F9:
Binding(CTRL+F9,
ParameterizedCommand(Command(org.eclipse.mylyn.tasks.ui.command.activateTask,Activate Task,
,
Category(org.eclipse.ui.category.navigate,Navigate,null,true),
ActionDelegateHandlerProxy(null,org.eclipse.mylyn.internal.tasks.ui.actions.ActivateTaskDialogAction),
,,true),null),
org.eclipse.ui.defaultAcceleratorConfiguration,
org.eclipse.ui.contexts.window,,,system)
Binding(CTRL+F9,
ParameterizedCommand(Command(RunSQLAction,Run SQL,
Run SQL,
Category(org.eclipse.ui.category.edit,Edit,null,true),
,
,,true),null),
org.eclipse.ui.defaultAcceleratorConfiguration,
org.eclipse.ui.contexts.window,,,system)

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2012-05-15 09:32:34.194
!MESSAGE While loading class "org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$16", thread "Thread[Worker-3,5,main]" timed out waiting (5004ms) for thread "Thread[Worker-7,5,main]" to finish starting bundle "org.eclipse.wst.jsdt.core_1.1.100.me201203060843 [996]". To avoid deadlock, thread "Thread[Worker-3,5,main]" is proceeding but "org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$16" may not be fully initialized.
!STACK 0
org.osgi.framework.BundleException: State change in progress for bundle "reference:file:../Common/plugins/org.eclipse.wst.jsdt.core_1.1.100.me201203060843.jar" by thread "Worker-7".
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.beginStateChange(AbstractBundle.java:1087)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.start(AbstractBundle.java:297)
at org.eclipse.osgi.framework.util.SecureAction.start(SecureAction.java:440)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.setLazyTrigger(BundleLoader.java:268)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseLazyStarter.postFindLocalClass(EclipseLazyStarter.java:107)
at org.eclipse.osgi.baseadaptor.loader.ClasspathManager.findLocalClass(ClasspathManager.java:463)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.findLocalClass(DefaultClassLoader.java:216)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:400)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:476)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:429)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:417)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loadClass(DefaultClassLoader.java:107)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320)
at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$15.run(JavaModelManager.java:4182)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)
Caused by: org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle$BundleStatusException
... 16 more
Root exception:
org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle$BundleStatusException
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.beginStateChange(AbstractBundle.java:1087)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.start(AbstractBundle.java:297)
at org.eclipse.osgi.framework.util.SecureAction.start(SecureAction.java:440)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.setLazyTrigger(BundleLoader.java:268)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseLazyStarter.postFindLocalClass(EclipseLazyStarter.java:107)
at org.eclipse.osgi.baseadaptor.loader.ClasspathManager.findLocalClass(ClasspathManager.java:463)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.findLocalClass(DefaultClassLoader.java:216)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:400)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:476)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:429)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:417)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loadClass(DefaultClassLoader.java:107)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320)
at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.JavaModelManager$15.run(JavaModelManager.java:4182)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

support-joy wrote:

4. Are you behind firewall / proxy? If yes, please setup the same here - window > preferences > general > network connections

no, I am not behind a proxy or firewall.
support-joy wrote:

5. How did you install MyEclipse? Did you use the all-in-one installer or pulse or update site on top of eclipse classic?

I installed it from the all-in-one installer.
support-joy wrote:

6. I also see that you are facing build issue. I would recommend you take a look at a possible workaround listed here - http://myeclipseide.com/PNphpBB2-viewtopic-t-28826.html This is a high priority bug fix which is going to be available in the next update. My apologies for the inconvenience caused.


Yes, this issue is quite annoying. I also encounter NPE in Javascript validation on every build. That is a different issue.

I am already running the same version the person in the other post is running, namely
MyEclipse Enterprise Workbench

Version: 10.1
Build id: 10.1-20120316

I cannot change my Web-root folder to WebContext. i do not have this folder. The web projects I have are checked out of SVN directly into MyEclipse. They have maven POMs used to populate the eclipse files using mvn eclipse:eclipse

support-joy wrote:

Let me know how this works for you.


I has not worked well but I'll keep trying. I may consider going back to 9 since it was much more stable.

will
     
     View user's profile Send private message  
    Reply with quote Back to top
    support-joy
    Registered Member
    Registered Member


    Joined: Feb 03, 2009
    Posts: 3441

    wfschneider,

    Thank you for the details. The dependency conflicts could be related to the third party plugins you have added to your MyEclipse profile. You could be using an obsolete Atlassian, Atlassian Crucible and Fisheye Integration eclipse plugin, it seems that these have been incorporated into the main eclipse connector. I would recommend you delete these plugins and re-install from the latest update sites and give it a shot. I am afraid the dependency issues are not related to MyEclipse but is related to the plugins you have added to MyEclipse.

    For your second issue, try to import the project from SVN, using Maven4MyEclipse. You may need to install an SVN Maven connector. Refer this FAQ - http://www.myeclipseide.com/PNphpBB2-viewtopic-t-28650.html

    You have not listed details for JS Validator issue. Please answer below queries -
    1. What is the exact issue you are facing?
    2. Please list the steps to replicate the same.
    3. Attach screenshot to help me get a visual.
    I would appreciate, if you could attach a sample file/project for the JS Validator issue. We would try to get this fixed in 10.5, if possible.

    _________________
    Joy
    MyEclipse Support
     
     View user's profile Send private message  
    Reply with quote Back to top
    wfschneider
    Veteran Member
    Veteran Member


    Joined: Jul 08, 2005
    Posts: 18

    Joy,

    I have identified the AspectJ Tools in the Pulse catalog as the culprit in my earlier issue. Updating my AJDT to the latest 3.7 from the eclipse site has solved that problem.

    The problem I was encountering was a NPE doing JavaScript processing. Disabling JS Code Analysis Mode in the settings made the problem go away. I have re-enabled and will update here should I encounter further issues.

    Thanks for your help.

    will
     
     View user's profile Send private message  
    Reply with quote Back to top
    support-joy
    Registered Member
    Registered Member


    Joined: Feb 03, 2009
    Posts: 3441

    Will,

    Good to hear you are all set. Let me know if you have any other queries.

    _________________
    Joy
    MyEclipse Support
     
     View user's profile Send private message  
    Reply with quote Back to top
    wfschneider
    Veteran Member
    Veteran Member


    Joined: Jul 08, 2005
    Posts: 18

    Joy,

    The JavaScript Compilation problem has re-appeared in a slightly different guise.

    The log information
    Quote:

    !ENTRY org.eclipse.core.resources 4 75 2012-05-24 12:24:03.437
    !MESSAGE Errors occurred during the build.
    !SUBENTRY 1 org.eclipse.wst.jsdt.core 4 75 2012-05-24 12:24:03.437
    !MESSAGE Errors running builder 'JavaScript Validator' on project 'aquentweb-1.0'.
    !STACK 0
    java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -3
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.parser.Parser.consumeEmptyStatement(Parser.java:1915)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.parser.Parser.consumeRule(Parser.java:2932)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.parser.Parser.parse(Parser.java:5802)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.parser.Parser.parse(Parser.java:6036)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.parser.Parser.parse(Parser.java:5988)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.parser.Parser.dietParse(Parser.java:4593)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.Compiler.internalBeginToCompile(Compiler.java:579)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.Compiler.beginToCompile(Compiler.java:347)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.compiler.Compiler.compile(Compiler.java:361)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.builder.AbstractImageBuilder.compile(AbstractImageBuilder.java:313)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.builder.BatchImageBuilder.compile(BatchImageBuilder.java:86)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.builder.AbstractImageBuilder.compile(AbstractImageBuilder.java:232)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.builder.BatchImageBuilder.build(BatchImageBuilder.java:58)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.builder.JavaBuilder.buildAll(JavaBuilder.java:291)
    at org.eclipse.wst.jsdt.internal.core.builder.JavaBuilder.build(JavaBuilder.java:199)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$2.run(BuildManager.java:728)
    at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:199)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:239)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$1.run(BuildManager.java:292)
    at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:295)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuildLoop(BuildManager.java:351)
    at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.build(BuildManager.java:374)
    at org.eclipse.core.internal.events.AutoBuildJob.doBuild(AutoBuildJob.java:143)
    at org.eclipse.core.internal.events.AutoBuildJob.run(AutoBuildJob.java:241)
    at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

     
     View user's profile Send private message  
    Reply with quote Back to top
    support-joy
    Registered Member
    Registered Member


    Joined: Feb 03, 2009
    Posts: 3441

    Will,

    Sorry to hear you are running into this issue. This may be related to the Eclipse bug - https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=350693
    I have escalated your issue and filed a PR for the dev team members to investigate further.

    Sorry for the inconvenience.

    _________________
    Joy
    MyEclipse Support
     
     View user's profile Send private message  
    Reply with quote Back to top
    All times are GMT - 6 Hours
    Post new topic   Reply to topic
    ® 2014 - Genuitec, LLC.