MyEclipse Forums
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
hem_kec
Post subject: EJB deploy problem after the package name change  PostPosted: May 20, 2012 - 09:15 PM



Joined: Feb 18, 2012
Posts: 6

Hi,
I am using my-eclipse blue 9.0 with WebSphere 7.0 in windows 64 bit machine.

I had created Enterprise Application Project with J2EE 1.4 and created new Web and EJB module. I build and deploy it in WebSphere. it works.

Once i changed the package name for ejb, i am not able to deploy it. I am getting the following errors.

EJB deploy failed
Error while processing project OnlineExaminationSystemEJB: com.ibm.etools.rmic.RMICException: RMIC Command returns RC = OnlineExaminationSystemEJB. The problems which stopped RMIC are displayed, and have also been recorded in the .log file in error: Class OnlineExaminationSystemEJB not found in class onlineexaminationsystemejb.EJSRemoteStatelessOnlineExaminationSystemEJB_8318520a.
error: Class onlineexaminationsystemejb.OnlineExaminationSystemEJBHome not found in class onlineexaminationsystemejb.EJSRemoteStatelessOnlineExaminationSystemEJBHome_8318520a.
2 errors

com.ibm.etools.rmic.RMICException: RMIC Command returns RC = OnlineExaminationSystemEJB. The problems which stopped RMIC are displayed, and have also been recorded in the .log file in error: Class OnlineExaminationSystemEJB not found in class onlineexaminationsystemejb.EJSRemoteStatelessOnlineExaminationSystemEJB_8318520a.
error: Class onlineexaminationsystemejb.OnlineExaminationSystemEJBHome not found in class onlineexaminationsystemejb.EJSRemoteStatelessOnlineExaminationSystemEJBHome_8318520a.
2 errors


Any idea ?

1) How to regenerate the scaffolding/ metadata for deployment ?


Thanks
With Regards
Hemant Joshi
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
cconway
Post subject:   PostPosted: Jun 01, 2012 - 11:41 AM



Joined: Apr 04, 2011
Posts: 196

Hi Hemant,

Were you able to get past this problem?

I would try searching all files in the project for the old package name. Perhaps the bean is still configured in an xml file under the old package name?

_________________
Cindy
MyEclipse for Spring Support
 
 View user's profile Send private message Send e-mail  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits