MyEclipse Forums
This thread has been locked & this forum has been archived.
Please post new topics to General Development
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
stanlick
Post subject: MyEclipse Webflow Editor  PostPosted: Jun 04, 2012 - 05:02 PM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Oct 01, 2004
Posts: 81

What is supposed to happen when I open a flow using this editor? At the moment I am presented with a blank screen. The flow is valid and the application runs as expected. Does this editor work?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: Jun 04, 2012 - 08:16 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

stanlick,

Please answer below queries -
1. What is the type of project you are working on?
2. Could you share your installation details here? Open IDE, from menu options click on MyEclipse > Installation Summary > Installation Details > [Copy to clipboard] and paste the same here
3. Please attach a screenshot of the issue you are facing to help me get a visual
4. Could you share a sample project / file to help me reproduce your issue?
5. Clear your .log file located at [your workspace dir]/.metadata/.log, replicate the issue and attach the file here.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
stanlick
Post subject:   PostPosted: Jun 04, 2012 - 11:25 PM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Oct 01, 2004
Posts: 81

support-joy wrote:
stanlick,

Please answer below queries -
1. What is the type of project you are working on?
Web
2. Could you share your installation details here? Open IDE, from menu options click on MyEclipse > Installation Summary > Installation Details > [Copy to clipboard] and paste the same here
*** Date:
Monday, June 4, 2012 5:23:03 PM CDT

*** System properties:
OS=WindowsVista
OS version=6.1.0
OS arch=amd64
Profile arch=x86_64
Window system=win32
Java version=1.6.0_13
Workspace=file:/C:/Users/stanlick/Dropbox/aaa_in_flight/NYC/StudentWork-Solutions/Spring/workspace/
VM Args=-Xmx512m
-XX:MaxPermSize=256m
-XX:ReservedCodeCacheSize=64m
-Dosgi.nls.warnings=ignore
-jar
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MYECLI~1\MYECLI~2\../Common/plugins/ORB7B5~1.JAR



*** Subscription information
Product Id: E3BS (MyEclipse Bling Subscription)
License version: 3.0
Full Maintenance Included
Subscription expiration date (YYYYMMDD): 20130329
Number of users: 1

*** Eclipse details:
MyEclipse Blue Edition

Version: 10.1 Blue
Build id: 10.1-Blue-20120316


Blueprint: MyEclipse Bling Edition 10

com.genuitec.myeclipse.blue.feature - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.database - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.db2 - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.desktop - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.editor - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.geronimo - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.glassfish - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.icefaces.feature - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.iedebugger - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.imageeditor - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jboss - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jetty - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jonas - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jrun - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.jsf - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.matisse - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.maven - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.oracle - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.orion - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.persistence - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.pulse - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.reports - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.resin - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.struts - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.sun - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.tomcat - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.uml2 - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.visualvm - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.visualvm.server - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.weblogic - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.ws - 10.1.0.me201203170059
com.genuitec.myeclipse.ws.blue - 10.1.0.me201203170059
com.skyway.myeclipseforspring.feature - 10.0.0.201111091436
org.eclipse.birt - 2.6.1.me201203170059
org.eclipse.datatools.connectivity.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.datatools.enablement.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.datatools.modelbase.feature - 1.9.0.v201106031100-77078CcNBHCBYKYEbNV
org.eclipse.datatools.sqldevtools.feature - 1.9.0.me201203170059
org.eclipse.emf - 2.7.0.v20110606-0949
org.eclipse.gef - 3.7.0.v20110425-2050-777D-81B2Bz0685C3A6E34272
org.eclipse.graphiti.feature - 0.8.0.v20110607-1252
org.eclipse.jpt.jpa.feature - 3.0.0.me201203170059
org.eclipse.jpt.jpadiagrameditor.feature - 1.0.0.me201203170059
org.eclipse.jst.common.fproj.enablement.jdt - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.enterprise_ui.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.server_adapters.ext.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.server_adapters.feature - 3.2.100.me201203170059
org.eclipse.jst.server_ui.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.jst.ws.axis2tools.feature - 1.1.200.me201203170059
org.eclipse.m2e.feature - 1.0.0.me201203170059
org.eclipse.sapphire.platform - 0.3.0.201106221325
org.eclipse.wst.common.fproj - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.wst.server_adapters.feature - 3.2.100.me201203170059
org.eclipse.xsd - 2.7.0.v20110606-0949
org.springframework.ide.eclipse.feature - 2.7.1.me201203170059


fr.obeo.acceleo.bridge.feature - 2.6.0.200906261742
org.eclipse.cvs - 1.3.100.v20110520-0800-7B78FHl9VF7BD7KBM4GP9C
org.eclipse.draw2d - 3.7.0.v20110425-2050-46-7w3122153603161
org.eclipse.equinox.p2.core.feature - 1.0.1.v20110906-1605-8290FZ9FVKHVRKtmx3fpNuo02129
org.eclipse.equinox.p2.extras.feature - 1.0.1.v20110906-1605-7A4FD4DiVOMap8cHSc6vPuny4gqO
org.eclipse.equinox.p2.rcp.feature - 1.0.1.v20110906-1605-782EqBqNKGVkiV-PUsgz-uny4gqO
org.eclipse.equinox.p2.user.ui - 2.1.2.R37x_v20110815-1155-6-Bk8pYWZz0qUTX5I15GZWwbXkrl
org.eclipse.help - 1.3.0.v20110530-0844-7i7uFFmFFl8nvqbDpEqTvx
org.eclipse.jdt - 3.7.2.v20120120-1414-7z8gFcuFMP7BW5XTz0jLTnz0l9B1
org.eclipse.jsf.feature - 3.3.0.me201203170059
org.eclipse.ocl - 3.1.0.v20110606-1427
org.eclipse.pde - 3.7.2.v20120120-1420-7b7rFUOFEx2Xnqafnpz0E--0
org.eclipse.platform - 3.7.2.v20120207-1839-9gF7UHPDFxGjd-PqDr2jX_4yKaumkoHTz04_q-q
org.eclipse.rcp - 3.7.2.v20120120-1424-9DB5FmnFq5JCf1UA38R-kz0S0272


Eclipse startup command=-os
win32
-ws
win32
-arch
x86_64
-showsplash
-launcher
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse Bling Edition 10\myeclipse-blue.exe
-name
Myeclipse-blue
--launcher.library
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse Bling Edition 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.i18n.win32.win32.x86_64_4.2.0.v201201111650\eclipse_4201.dll
-startup
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse Bling Edition 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar
-exitdata
1074_5c
-install
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse Bling Edition 10
-configuration
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MyEclipse\MyEclipse Bling Edition 10\configuration
-vm
C:\Users\stanlick\AppData\Local\MyEclipse\Common\binary\com.sun.java.jdk.win32.x86_64_1.6.0.013\bin\javaw.exe


3. Please attach a screenshot of the issue you are facing to help me get a visual
blank screen. I have a flow files called \WEB-INF\flows\search\search.xml and when I double-click to open, it naturally opens in your webflow editor. The only way I can edit/view source is to right-click and open with <different menu option>

4. Could you share a sample project / file to help me reproduce your issue?
not easily
5. Clear your .log file located at [your workspace dir]/.metadata/.log, replicate the issue and attach the file here.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: Jun 05, 2012 - 01:34 PM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

stanlick,

Thank you for the details. I think you have MyEclipse WebFlow Editor associated as default editor for *.xml files
I would recommend you refer this weblink to know more about MyEclipse Webflow Editor - http://www.myeclipseide.com/documentation/quickstarts/spring_overview/
You could also go through
1. http://www.myeclipseide.com/me4s/features/editors.php
2. http://www.myeclipseide.com/me4s/features/webflow-scaffolding.php
The default browser for webflow is MyEclipse Webflow editor. If you wish to change it, do the following - from menu options click on Window > preferences > General > Editors > File Associations, select file types as "*.xml", it will list the associated editors, you could select relevant editor and click on [Default] to set as the default editor. Next click on [Apply] and [OK].

Hope this helps.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
stanlick
Post subject:   PostPosted: Jun 05, 2012 - 02:20 PM
Veteran Member
Veteran Member


Joined: Oct 01, 2004
Posts: 81

Actually, I have reviewed these links. I am right-clicking on a webflow xml file and selecting open with webflow editor. The file opens and all I see is a blank screen.

If I right-click and open with any other editor, I see the source.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: Jun 06, 2012 - 07:44 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

stanlick,

I am afraid, I cannot comment further, without going through the same files. Could you please share a sample project to help me replicate this issue? It does not have to be same project you are working on. You can create a bare-minimum sample project, replicate the issue and attach the same here.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
support-joy
Post subject:   PostPosted: Jun 11, 2012 - 07:51 AM
Registered Member
Registered Member


Joined: Feb 03, 2009
Posts: 3442

stanlick,

If you remove the webflow file from the project properties file, it results in blank webflow editor screen. I would recommend you verify the same here - right click on your project and click on properties > MyEclipse > Spring > Web Flow Support. Check if the webflow.xml is added here (shown as just "webflow"). If it is not present, click on [add] to add your webflow.xml file.

Hope this helps.

_________________
Joy
MyEclipse Support
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 6 Hours
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits